4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nilüfer'de CHP şenliği

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Göçmen Konutları’nda düzenlenen şokak şenliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer, CHP Parti Meclis Üyesi Ali Nihat Irkörücü, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Metin Çelik, Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli’nin de hazır bulunduğu şenlik coşku dolu görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin katıldığı sokak şenliğinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, Göçmen Konutları’nın mahalle olarak Nilüfer’e bağlanmasına sayılı günler kaldığını belirterek, “Bugüne kadar Nilüfer’de ne yaptıysak hepsi Göçmen Konutları’nda da yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben sizlerden biriyim. Her türlü sorunlarınızla yakından ilgileneceğime söz veriyorum” dedi.

Nilüfer’in kültür-sanat ve spor kenti kimliğini göçmen konutlarında da yaygınlaştıracaklarını belirten Bozbey, "Bu bölgeye de kültürel ve sportif yatırımlar yapacağız. Bu mahallemizi de Nilüfer Yaz Şenlikleri kapsamına alacak ve şenliklerimiz kapsamında burada tiyatro, film gösterimleri ve konserler gerçekleştireceğiz. Görükle’de yapacağımız Gençlik Festivali’nin yanı sıra göçmen konutlarında da bir Balkan Festivali yapacağız” diye konuştu.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ise, Başkan Mustafa Bozbey ile birlikte Bursa’yı Nilüfer yapacaklarını belirterek, göçmen vatandaşlarının pasaport ve vize sorunlarını çözeceklerini söyledi. Başkan Mustafa Bozbey’in konuşması vatandaşların sık sık 'İnadına Bozbey' sloganlarıyla kesilirken, başkan konuşmaların ardında şenliğe katılan vatandaşlarla birlikte halay çekip oyun oynadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:31:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?