3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Nilüfer'de Levent Yüksel rüzgarı

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne alan Levent Yüksel hayranlarını coşturdu

Bursa Suare’de gerçekleşen konsere yaklaşık 3 bin Nilüferli katıldı. Konseri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin de dinledi.

Levent Yüksel, bir buçuk saat sahnede kaldığı konserde Karaağaç’dan Medcezir’e, Zalim’den Tuana’ya unutulmaz şarkılarıyla dinleyenleri coştururken, sanatçının aranjörlüğünü yapan Mustafa Ceceli de istek üzerine bir şarkı söyledi.
Başkan Mustafa Bozbey, konser sonunda Levent Yüksel’e çiçek takdim ederek, “Nilüfer artık kültür sanat konusunda çıtayı çok yukarılara çıkarmıştır. Sizlerin de desteğiyle 30 Mart’tan sonra kaldığımız yerden bir adım öteye çıkmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Sena Kaleli de Nilüfer’de kazanılmış hakların ve değerlerin kaybedilmemesi gerektiğini söyleyerek, “Mustafa Bozbey bir örnek, bir model ve bir ilktir. Nilüfer’de başarılanların devamı ve Bursa’nın Nilüfer gibi olması için sizlere güveniyoruz” dedi.

Levent Yüksel de “Nilüfer’e gelmek tanıdığım bütün sanatçılar için ayrı bir güzellik. Çünkü burada nasıl karşılanacağımızdan ve kitlenin kalitesinden hiçbir zaman şüphe duymuyoruz” dedi.

Alkışların bitmemesi üzerine tekrar sahne alan Levent Yüksel “Yeter ki onursuz olmasın aşk” şarkısını seslendirerek seyircileri tekrar selamladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?