4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nilüfer'de modern tesis temeli

Nilüfer Belediyesi, Barış Mahallesi’nde birden fazla ihtiyaca aynı anda karşılık verecek bir projenin startını verdi. Modern bir pazar yerinin yanı sıra kondüsyon salonu ve bir de kahvehaneden oluşan sosyal tesisin temeli törenle atıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, törende yaptığı konuşmada, “Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu yüzden de birden fazla ihtiyaca aynı anda karşılık verecek bir projenin temelini atmaktan mutluluk duyuyoruz. Toplam 2835 metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilecek proje ile bölgeye modern bir pazaryerinin yanı sıra, bir kondüsyon salonu ve bir de kahvehane kazandırılacak. 2330 metrekare alan üzerine kurulacak pazar yerini ilk etapta üstü açık yapacağız, daha sonra üstünü kapatarak pazarın kurulduğu günler dışında da bu alanın kültürel ve sportif amaçlı kullanılmasını sağlayacağız” dedi.

Bozbey, bu mahallede yapımına başlanan ve 500 Nilüferli çocuğun el ele vererek katkıda bulunduğu Barış Okulu projesinin de en kısa sürede tamamlanması ve bölgedeki okul ihtiyacının giderilmesi için çaba göstereceklerini söyledi.
Barış Mahallesi Muhtarı Hasan İlden, Barış Mahallesi’ne yapımı halen devam eden okulun 2009-2010 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesini ve aynı zamanda PTT Şubesi’nin açılmasını isteyerek, bugüne kadar Barış Mahallesi’ne sunduğu hizmetler dolayısıyla Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Barış Mahallesi Muhtarı Hasan İlden, Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri ve Barış Mahallesi sakinleriyle birlikte butona basarak projenin ilk harcını alkışlar arasında döktüler.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 17:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?