4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nilüfer'de sevgi yürüyüşü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer ile birlikte Nilüfer'de düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Partililer, CHP'nin kalesi olarak değerlendirilen Nilüfer'de gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'in seçim irtibat bürosu önünde toplanan binlerce kişi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Bursa milletvekilleri Hayrettin Çakmak, Canan Candemir Çelik, Mehmet Tunçak, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve meclis üyesi adayları ile birlikte Nilüfer'deki sevgi yürüyüşüne katıldı.

Çalan akordeon eşliğinde vatandaşlara karanfil veren başkan adayları hem dua hem de destek istedi. Yüksek Mimar Maydaer, Nilüfer Belediyesi çalışanlarına pencereden karanfil verirken, "30 Mart'ta buluşmak üzere. Kendinize iyi bakın" diye konuştu.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı önünden başlayan sevgi yürüyüşü, Beşevler Mahallesi'ndeki Yıldırım Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, İhsaniye ve Karaman Mahalleleri'ne doğru devam etti. Vatandaşların sevgiyle karşıladığı AK Partililer, kendilerini balkonlardan el sallayanlara da karanfil attı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 11:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?