4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nilüfer'de Sibel Tüzün rüzgarı

Bursa'da konser veren Sibel Tüzün, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Nilüfer Belediyesi’nin Ocak ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Sibel Tüzün ve Selen Gülün, Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleştirilen konserlerinde caz severler ile buluştu.

Konser sırasında Selen Gülün ile nasıl bir araya geldiklerini anlatan Sibel Tüzün, Beşiktaş Atatürk Lisesi’nde aynı sınıfta eğitim alan iki arkadaşın caz müzik sayesinde yıllar sora tekrar bir araya geldiğini ve ilk konserlerini 6. Alanya Caz Günleri’nin açılışında verdiklerini ve o günden beri de aynı sahneyi paylaştıklarını söyledi.

Tüzün, hem lise arkadaşı hem de yeni jenerasyon Türk caz piyanistlerinin ve kompozitörlerinin başında gelen Selen Gülün’le beraber müzik yapmaktan büyük keyif aldığını vurgularken, Selen Gülün de konser süresince yorumuyla olduğu kadar piyanoda sergilediği üstün performansla da büyük alkış aldı.

Bursa’da ilk kez sahne aldıklarını belirten Tüzün, “Bizleri sizlerle buluşturan Nilüfer Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Ekonomik krizin yaşandığı bir ortamda kültür ve sanata önem veren belediyelerin artmasını diliyoruz. Umarım diğer belediyeler de Nilüfer Belediyesi’ni örnek alır ve krizle boğulan insanlarımız kültür sanat ile biraz olsun nefes alır” diye konuştu.

Nilüferli sanatseverlerin dakikalarca ayakta alkışladığı konser sonunda, Nilüfer Belediyesi adına Meclis Üyesi Fahri Coşkun, Sibel Tüzün ve Selen Gülün’e çiçek vererek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 16:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KAAN ERDEM IP: 85.100.125.xxx Tarih : 22.01.2009 17:03:11

Sibel'in performansı herzaman tartışılmaz ancak bu proje gerçekten inanılmaz olmuş. Selen'de Sibel'de çok ama çok başarılı. Umarım bu proje devam eder.