6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

NOSAB 9 YAŞINDA

NOSAB 9. YILINI KUTLADI

Türkiye'nin ilk özel OSB'si olan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB), 9. kuruluş yıldönümünü üyeleriyle birlikte kutladı.

Holiday Inn'de düzenlenen geceye Bursa Valisi Şahabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, Bursa GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Özgün ve üyeler katıldı. Terör olayları sebebiyle müziksiz gerçekleştirilen gece, NOSAB'ın son 1 yıllık çalışmalarının anlatıldığı slayt sunumuyla başladı. NOSAB Başkanı Aras, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diledi. Terörün ülkeye siyasi ve ekonomik alanda derin bir kaygı verdiğini ifade eden Aras, "Terörün yanı sıra artık hiçbir yaraya merhem olmayan klasik siyasi demeçler bir başka üzüntü kaynağımız. Ülkemizin şu anki ihtiyacı toplumsal mutabakattır. 2008 yılında dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz ülkemizde kim ne derse desin şeklini değiştirerek süregelmektedir. Özellikle son günlerde euro ve dolar pariterisindeki euronun lehine gelişmesi özellikle ihracat yapan firmaları sıkıntıya sokmaktadır" dedi.

Vali Harput, Bursa sanayicisinin Türkiye'de büyük bir yerinin olduğunu ifade ederek, "NOSAB'ı tebrik ediyorum. 9 yıl boyunca sanayicileri bir arada toplamayı başardı. Sanayi, bir ülkenin ayakta kalması için çok önemli. Bu yüzden Bursalı sanayicileri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 2009 sıralamasında en yüksek gelir vergisini ödeyen, kurumlar vergi alanında Bursa'da ilk 100'e giren ve 2009 vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmenlerine plaket veridi.

AİLE BOYU REKORTMENLER

Bu arada en yüksek gelir vergisi ödeyenlere ödül verildi. Akraba olan Mehmet Gündoğdu, Ahmet Gündoğdu, Nuran Karagül ve Şükrü Karagül, plaketlerini Vali Harput'un elinden aldı. Harput, vergi alanında rekora imza atan aileyi tebrik etti.

NOSAB 9. YILINI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 11:46:04
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 15:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?