3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Not bırakıp intihar etti

KANSER HASTASI ŞAHIS NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

İki aşk arasında kalan 4 çocuk babası Bursa'da dinlenme parkında ruhsatsız tabanca ile intihar etti. Bankın üzerinde hayatını kaybeden kişinin İstanbul'dan Bursa'ya sevgilisi görmeye geldiği ve akciğer kanseri olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu İğde Parkı'nda meydana geldi.

Bir el silah sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, parkta bir kişinin kanlar içinde yattığını gördü. Vatandaşların ihbarı ile parka yakın bir özel hastaneden gelen doktorların kontrolü sonrası kimliği belirsiz adamın öldüğü anlaşıldı.

Olay yerine gelen polis, intihar eden kişinin İstanbul Silivri'de ikamet eden 4 çocuk babası 41 yaşındaki Duran Kalın olduğunu belirledi. Cep telefonu mesajlarından Bursa'da yasak aşk yaşadığı belirlenen Kalın, üzerinden eşi ve çocuklarına yazılmış 2 sayfalık mektup çıktı.

İki aşk arasında kaldığı belirlenen Duran son mektubunda kendisinin akciğer kanserine yakalandığını ve her öksürdüğünde ağzından kan geldiğini belirterek, "İntiharımdan kimse sorumlu değildir. Eşim çok değerli bir insandır. Öksürürken ağzımdan kan geliyor. Allah beni affetsin. Sana layık bir eş olamadım. Sen dünyanın en mutlu insanı olmaya layık birisin" satırlarına yer verdi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Duran Kalın'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polisin olayla alakalı olarak başlattığı soruşturma sürüyor. Öte yandan Duran Kalın'ın her hangi bir işinin olmadığı Bursa'da inşaatlarda çalıştığı ve Bursa'daki sevgilisinin evli olduğunu öğrendiğinde terk ettiği bildirildi.



KANSER HASTASI ŞAHIS NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ
 
 
KANSER HASTASI ŞAHIS NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 10:34:02
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 12:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erhan ÇAKIR IP: 78.189.141.xxx Tarih : 25.04.2011 08:07:06

Bence bu haberi internet sayfanızdan kaldırmayın belki ibret alan cıkarda bir olsa faydası olur belki allah kalanlara sabır versin...