4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Nüfus memurlarına takdirname

Bursa Valisi Şahabettin Harput, yerel seçimler öncesi vatandaşlık numarası alacaklar için 24 saat mesai yapan Nüfus Müdürlüğü personellerine özverili çalışmalarından dolayı takdirname verdi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput nüfus idarelerinin vatandaşın hizmet yoğunluğu olarak en fazla müracaat ettiği, beşikten mezara kadar her insanın muhatap olduğu önemli bir daire olduğunu söyledi. Harput, "Zor şartlarda belki imkansızlıklar içerisinde vatandaşlarımızı memnun etmek, gelen vatandaşı güler yüzle onun sıkıntısını gidererek işini en kısa zamanda bitirerek buradan memnun olarak ayrılmalarını sağlamak için büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Gelen vatandaşları anneniz, babanız, kardeşiniz ve bazen çocuklarınız gibi göreceksiniz. İlginizi, şefkatinizi esirgemeyeceksiniz. Bu şekilde özveriyle çalıştığınızı da biliyorum ve farkındayım.

Özellikle yerel seçimler münasebetiyle gerçekten büyük bir fedakarlık içerisinde çalıştınız. Zaman zaman geldiğimde bazen gece yarısında bile ışıklar yanıyordu ve siz çalışıyordunuz. Valiliğimiz olarak bu fedakarca çalışmanızı elbette ben de fark ettim ve sizi ödüllendirmek istedim.

Bugün bu güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri takdirname ile ödüllendirmek istedim. İnsanın memuriyet hayatında, meslek hayatında bir gün geriye baktığı zaman bu yıllar tatlı bir anı olarak gözünüzün önünden geçecek. Ama sizin için en güzel şey vatandaşın işini yaptığınız zaman ondaki memnuniyeti görmek ve size içten bir dua etmesi kadar güzel bir şey de olamaz. Yaptığınız bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum"dedi.
Konuşmanın ardından Vali Harput 33 personele takdirnamelerini verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?