2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Nurettin Avcı, Bursa İl Genel Meclis Başkan'ı

Bursa İl Genel Meclis Başkanlığı'na milletvekilli adaylığı için istifa eden Mehmet Tunçak'ın yerine AK Parti Gemlik Meclis Üyesi Nurettin Avcı seçildi. 

22 Temmuz'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden Mehmet Tunçak'ın yerine başkan olarak Nurettin Avcı getirildi. 8 Mayıs 2007 tarihinden bu yana Başkan Vekili Nedim Akdemir'in başkanlık ettiği İl genel meclisinin haziran ayı toplantıların ilk oturumunda başkanlık seçimi yapıldı. Meclis üyelerinin tek aday olarak sunduğu Nurettin Avcı yapılan gizli oy sisteminin ardından kullanılan 75 oyun 66'sını alarak yeni başkan seçildi. Oylamanın ardından üyelere seslenen Avcı, eski başkan Mehmet Tunçak'tan aldığı bayrağı taşıyacağını belirterek, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bursa'ya hizmette beraber yol katedeceğiz. Umarım halkımıza faydalı işler yaparız. Bana duyduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim" dedi. 

Öte yandan milletvekilliği adaylığı için görevlerinden istifa eden meclis üyelerinin H. İbrahim Demir, Şakir Çalışkan, Çınar Konuk, Mehmet Nilüfer, İsmet Terzi ve Mehmet Keskin göreve getirildi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 18:20:11
Güncelleme :9 Haziran 2007 Cumartesi 09:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?