6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

O da benimle ilişki isteyince...

İREM'İN KATİL ZANLISINI ELİNDEKİ KESİ İZİ ELE VERDİ

Bursa'da önceki gün 'İrem' takma isimli travesti Mesut Şaban Okan'ı 40'ı aşkın bıçak darbesiyle öldürdüğü öne sürülen otomotiv işçisi, cinayet masası dedektiflerince yakalandı. Travestiyle birlikte olduktan sonra onun da kendisine ilişki teklif ettiğini iddia eden 22 yaşındaki zanlı Emrah Ş.'yi, boğuşma esnasında elinde meydana gelen kesi izi ele verdi.

Alınan bilgiye göre olay, pazar gecesi Altıparmak'ta yaşandı. Bir bira içtikten sonra müşterisi olduğu travestinin evine giden işçi Emrah Ş., kendisine ilişki teklif ettiğini öne sürdüğü 'İrem' takma isimli Mesut Şaban Okan'ı 40'ı aşkın bıçak darbesiyle öldürdü. Boğuşma esnasında kendisi de elinden yaralanan Emrah Ş., evdeki ziynet eşyaları, dizüstü bilgisayar ve paraları alarak kayıplara karıştı. Olay ise pazartesi akşamı arkadaşlarının İrem'i ziyarete gelmesiyle ortaya çıktı. Cinayet masası dedektifleri, maktulün müşterilerini, görüştüğü ve chat yaptığı kişileri takibe aldı. Ancak olay yerinde tespit edilen farklı bir kan izi, zanlının da boğuşma sırasında yaralandığını ortaya çıkardı. Gemlik'teki bir otomotiv şirketinde çalışan ve olayın ardından rapor almak ve tedavi olmak için hastaneye giden Emrah Ş., polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Demirkapı Mahallesi'nde ailesiyle yaşadığı evde gözaltına alınan, kanlı gömlek ve pantolon ile yağma ettiği öne sürülen malzemeler de ele geçirilen Emrah Ş.'nin sol elinde kesi izi olduğu belirlendi. Detaylı sorgu için Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Emrah Ş.'nin ifadesinde travestinin ters ilişki talebi üzerine sinirlendiğini söylediği, mutfaktan aldığı bıçakla olayı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Hakkında, "kasten adam öldürmek ve yağma" iddiasıyla soruşturma evrakı hazırlanan Emrah Ş., adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 12:52:02
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 14:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?