6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

O slogan rafa kaldırıldı

MEDIA MARKT OLAYLI SLOGANI KALDIRDI, AÇILIŞA BARİYERLİ TEDBİR ALDI

Türkiye'de 16. mağazasını 28 Ekim Perşembe günü Bursa'da açmaya hazırlanan elektronik devi Media Markt'ın açılışında izdiham yaşanmaması için, 2,5 kilometrelik bariyer yapılıp 300 güvenlik görevlisi hazır bulunacak. "Ben aptal değilim" sloganına tepki aldıklarını belirten Media Saturn Türkiye CEO'su Nuri Topatan, yeni sloganlarının, "Bakmadan almam" olduğunu söyledi.

Türkiye'deki ilk mağazasını 2007 yılında Ümraniye'de açan, GFK Araştırma firması ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ile "En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar Araştırması 2010"da elektronik perakende alanında "en beğenilen ve tercih edilen" marka ödülünü geçtiğimiz günlerde alan Media Markt, 16'ıncı mağazasını Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi'nde açıyor. 3 bin 300 metrekare satış alanına sahip Bursa mağazasında konuşan Media Saturn Türkiye CEO'su Nuri Topatan, perşembe günkü açılışta dizüstü bilgisayar ve LCD televizyonlar başta olmak üzere çok sayıda üründe sürpriz indirimlerin olacağını kaydetti.

 

"300 GÜVENLİK PERSONELİ HAZIR BULUNACAK"

Perşembe günü sabah saat 06.00'da yapılacak mağaza açılışı için 2,5 kilometrelik bariyer hazırladıklarını dile getiren Topatan, 300 güvenlik görevlisinin tedbir alacağını ifade etti. Topatan, Bursa'daki 2. mağazada 60 kişinin çalışacağını belirterek, kimsenin hakkını yememeye çalıştıklarını ifade etti. Topatan, "Grubumuzda kimsenin hakkını yemeyiz. Çalışma saatleri 8 ve 10 saattir. Üstelik molalar da var. Eğer birisi fazla çalıştıysa mutlaka hakkını iade ederiz. Bizim önceliğimiz insanlardır. Türkiye'de grubumuzda bin 400 kişi çalışmaktadır" dedi.

Geçen yıl 126 milyon avro ciro yaptıklarını söyleyen Topatan, "Bu rakam bu sene artacaktır. Biz bu başarıyı çalışanlarımızla elde ettik. Grup bünyesinde en hızlı ilerleyen şirket Türkiye'dedir. Türkiye'deki satın alma grubumuz da yerli ürünler noktasında görüşmelere açıktır. Raflarımızı Bursa'daki firmalara yaptırıyoruz" diye konuştu.

 

OLAY SLOGAN RAFA KALKTI

Topatan, tüketici derneklerinden tepki alan sloganların kalktığını ifade etti. Topatan, yeni sloganlarının, "Bakmadan almam" olduğunu açıkladı. Topatan, "Biz sloganımızı değiştirdik. "Aptal değilim" sloganını kullandığımız reklam kampanyamızı bitirdik. Tüketici heyetleriyle de görüştük. O sloganı rafa kaldırdık. Yeni reklam yüzümüz de Metin Şentürk. Sloganımız ise, 'Bakmadan almam' oldu. O konuyu kapattık" şeklinde konuştu.

Power service hizmet paketi 'MEDIAWEB'in de piyasaya sürüldüğünün altını çizen Topatan, paket sayesinde, Türkiye'de web sitesi olmayan şirketin kalmayacağını söyledi. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın, "Sitesiz şirket kalmayacak" açıklamasının ardından firmaların web sitesine yöneldiklerini anlatan Topatan, "Bu konuda çok iddialıyız. Power Service işte bu sebeple geliştirildi. Sadece 399 TL'ye sunulan bu hizmet paketi ile web sitenizi yapabileceksiniz. Tüm süreç boyunca Media Markt Power Service ekibi size

hizmet verecek. Yani bir web sitesine sahip olmak için artık büyük ücretler ödemeye gerek yok. Eminim, rakiplerimizi yine şaşırtıyoruz. Şaşırtmaya da devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi en büyük rakibimiz kendimizdir" ifadelerini kullandı.

Media Markt'in Bursa'daki ikinci mağazasının genel müdürü Murat Başol da Avrupa'nın en modern mağazasını hazırladıklarını iddia etti. Başol, mağaza çalışanı 60 kişiyi basın toplantısının yapıldığı alana çağırarak, Bursaspor'un meşhur tezahüratını yaptırdı. Başol, çalışanlarına üçlü çektirirken, mağaza tezahüratlarla inledi.

MEDIA MARKT OLAYLI SLOGANI KALDIRDI, AÇILIŞA BARİYERLİ TEDBİR ALDI
MEDIA MARKT OLAYLI SLOGANI KALDIRDI, AÇILIŞA BARİYERLİ TEDBİR ALDI
MEDIA MARKT OLAYLI SLOGANI KALDIRDI, AÇILIŞA BARİYERLİ TEDBİR ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 13:39:02
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 15:13:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?