4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ödüller sahiplerini buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen ve 7 ilden 153 yarışmacının katılımıyla gerçekleşen rahvan at yarışları tamamlandı. Dereceye giren atların sahiplerine ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.

Paşa Çiftliği'nde çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen yarışlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Organizasyona Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Güler, belediye meclis üyeleri ile kent içi ve kent dışından çok sayıda kişi katıldı. Yarışmacılar ise Bursa dışında Kütahya, Afyon Sapanca, Ödemiş, Balıkesir, Torbalı, Kuşadası, Kocaeli ve Düzce gibi illerden yarışmalara katıldılar.

Yarışlarda Tozkoparan'da Mustafa Yılmaz, Dörtlü Taylar'da Mustafa Yılmaz, Deste'de İbrahim Onsekiz, Küçük Orta Mehmet Çavuşoğlu, Büyükorta Emin Aşan, Başaltı Bülent Ak, Baş kategorisinde Mehmet Çavuşoğlu ve İthal Rahvan'da Mustafa Sertkaya birinci oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Gemlik Belediye Başkanı Fatih Güler verdi. Yarışmalarda dereceye girenlere Baş kategorisinde 3 bin 600 TL, Başaltı 2 bin 400 TL, Büyük Orta bin 900 TL, Küçük Orta bin 400 TL, Deste bin 100 TL, Taylar 800 TL, Tozkoparan 600 TL ödül verildi.
Ödül töreninin ardından ata binen Dündar, alkışlar işliğinde koşu alanında tur attı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 18:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?