1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Odun yüzünden çıkan kavga kanlı bitti

İnegöl'de, bir evin önüne odun dökülmesi yüzünden iki komşu arasında başlayan tartışmada kan döküldü. 60 ve 23 yaşlarındaki iki komşu birbirlerini bıçaklarken, yaralanan şahıslardan birisi belediye otobüsüyle hastaneye yetiştirildi. 

Alınan bilgiye göre, Mesudiye Mahallesi Billur Sokakta oturan ve aralarında eski husumet bulunan 23 yaşındaki Suat Balantekin ile aynı sokakta ikamet eden 60 yaşındaki Yunus Güneşli arasında, evin önüne odun dökülmesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma eski husumetin de etkisiyle kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 60 yaşındaki Yunus Güneşli, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile 23 yaşındaki Suat Balantekin'i yaraladı. Aldığı bıçak darbesinin etkisiyle iyice sinirlenen Suat Balantekin de eline geçirdiği bıçakla Yunus Güneşli'yi dört yerinden bıçakladı. Suat Balantekin ise bıçaklı düello sırasında 3 yerinden yaralandı. 

Karnından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Suat Balantekin, yakınları tarafından Belediye Özel Halk otobüsü ile dört yerinden yaralanan Yunus Güneşli ise olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildiler. Yaralılar ilk müdahaleden sonra ameliyata alınırken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, iki aile arasında kavga çıkmasına izin vermedi. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2006 Pazar 16:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?