1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Öfkeli halk,telefoncuyu bastı

Bursa'da bir binanın çatısına baz istasyonu yapılmasına tepki gösteren öfkeli vatandaşlar, olayla alakası olduğunu zannederek bir telefoncunun camlarını indirdi. Olaylı baz istasyonu eyleminde 5 kişi gözaltına alınırken, jandarmanın ikna ettiği vatandaşlar daha sonra dağıldı.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Demetevler Mahallesi'nde bir apartmanın çatısına baz istasyon kuruldu. Mümtaz U.'nun evine kurulan istasyonun, çevre sağlığını etkileyeceğini düşünen vatandaşlar eylem yaptı. Aynı semtte cep telefonu satan Muammer P.'nin baz istasyonu kurulmasında öncülük ettiğini zanneden öfkeli vatandaşlar, bu şahsın işyerini bastı. İşyerinin camları kırılırken, kısa sürede olay yerine gelen jandarma 5 kişiyi gözaltına aldı. Olay yerine takviye olarak jandarma robocop gönderilirken, Bölük Komutanı'nın çağrısı üzerine öfkeli vatandaşlar dağıldı. Cep telefoncu Muammer P. ise olaylara anlam veremediğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 17:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cenk yıldırım IP: 194.27.153.xxx Tarih : 15.12.2006 10:07:30
telefonu kulagına dayayıp 5 dk konusmak emın olun ınsanları daha fazla radyosyona maruz bırakıyor.kendını bılmez arastırma yapmamıs cahıl ınsanlarda eylem yapıyor.acaba azız nesın haklımıydı??