3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Öfkeli koca eşini bıçakladı

Bursa'da bir kadın, boşanma davası devam eden ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Eşini bıçakladıktan sonra polis tarafından yakalanan zanlı koca, "Baldızımın kızı karate bilip, iyi derecede samuray kılıcı kullanıyordu. Bunu bildiğim için yanıma bıçak aldım" dedi. 

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece merkez Osmangazi ilçesine bağlı Elmasbahçeler Mahallesi Yüksel Sokak'ta meydana geldi. Boşanma davası devam eden ve bir süredir Tokat'taki eşinden ayrı yaşayan Nurgül F. (28) Tokat'taki evinden kaçarak kız kardeşinin yanına yerleşti. Eşinden boşanmak istemeyen Muhittin F. (53) bir kaç kez eşini arayıp boşanmak istemediğini söylese de eşi buna razı olmadı. Bunun üzerine eşinin peşinden Bursa'ya gelen Muhittin F. evden çıktığı sırada önünü kesti. Kaçmak isteyen Nurgül F.'yi yakalayan öfkeli adam, eşini sokak ortasında bıçakladı. Sırtından ve karın boşluğundan yaralanan Nurgül F., 112 ambulansıyla ağır yaralı olarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan zanlı kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.
Zanlı Muhittin F.'nin emniyetteki sorgulamasında, "Baldızımın kızı olan A.Ş. (25), iyi derecede karate bilip samuray kılıcı kullanabiliyordu. Bunu bildiğim için yanıma bıçak aldım. Çocuklarımı görmeye geldim ama eşim bana çocuklarımı göstermedi. Bunun için eşimi bıçakladım" dediği öğrenildi. 

Zanlı Muhittin F., emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 15:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?