4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Öfkeli öğretmen hastanelik etti

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 3 öğrencinin öğretmenleri tarafından feci şekilde dövüldüğü iddia edildi.

Yeniköy İlköğretim Okulu'nda okuyan S.S., E.T. ve O.B. isimli öğrencilerin Teknoloji ve Tasarım öğretmeni N.Ç. tarafından darp edildikleri iddia edildi. Dayak yiyen ve vücutlarının çeşitli yerlerinde yara izleri bulunan öğrenciler durumu bildirince velileri okula giderek öğretmeni aramaya başladı. Dayakçı öğretmen öfkeli velileri fark ederek okuldan ayrılırken, aileler çocuklarını Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bazı öğrencilerin sırtında, bacaklarında ve bir öğrencinin boğazında yara izlerine rastlanırken, öğrenciler hastanede yapılan müdahaleden sonra taburcu edildi.

Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın, haberi alınca hemen hastaneye koştu. Doktorlardan öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Aydın, öğrenci velileri ile görüşerek üzüntüsünü dile getirdi. Aydın, son derece üzücü bir olay yaşandığını belirterek, "Biz bu olayı hemen araştırmaya başladık. Çocuklarımız gözümüzün nurudur. Onlar bize ailelerin emanetleridir. Bu olay son derece üzücü. Öğrencilerimizin tedavileri tamamlandı. Biz bu olayı geniş çaplı olarak inceliyoruz. Olayı yaptığı ileri sürülen öğretmenimiz hakkında idari soruşturmayı hemen başlatıyoruz" dedi.

N.Ç. tarafından darp edildiği öne sürülen 3 öğrencinin velileri ise çocuklarının hastanedeki tedavilerinin ardından jandarmaya giderek öğretmenden şikayetçi oldu. Dayak yiyen öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Bir süre önce Gemlik'ten Yeniköy'e tayin olan öğretmen N.Ç. hakkında idari soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?