3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Oğlu tarafından duvardan itildi

Bursa'da bir kişi, uydu anten takmasına karşı çıkan babasını yaklaşık 2 metrelik duvardan attı. Başı yarılan adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, meydan dayağından kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Seda Sokak'ta oturan R.I. (38) uydu anteni taktırmasına karşı çıkan babası C.I. (67) ile tartıştı. Olaydan sonra Sırameşeler'deki kaldırımları temizlemeye çıkan baba, aynı yere servise binmek için gelen oğlu ile tekrar karşılaştı. Baba-oğlun anten tartışması kavgaya dönüştü.

Öfkesine hakim olamayan R.I. babasını 2 metrelik duvardan aşağıya itti. Yere düşünce başı yarılan baba, kanlar içinde kalırken olayı gören vatandaşlar R.I.'yi
kovalamaya başladı. Meydan dayağından kaçarak kurtulan R.I., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bu arada yaralanan 5 çocuk babası C.I. ise olay yerine gelen ambulansla devlet hastanesine kaldırıldı. Karnında ağrı olduğunu ifade eden baba, gözetim altına alındı.  Öte yandan polisin gözaltına aldığı R.I.'nın ise hakkındaki iddiaları yalanlayarak, "Ben onu itelemedim, kendisi dengesini kaybetti ve düştü" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 12:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?