3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Oğlum babamdanmış!'

Bursa'da birlikte yaşadığı hamile kadını rahmini kesip, 46 yerinden bıçakladıktan sonra başına bira şişesiyle vurarak öldürdüğü iddia edilen müzisyen, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından akli dengesinin tespiti için bozulan müzisyen M.Ş. (33), tekrar hakim karşısına çıktı. 3 yıl önce birlikte yaşadığı Yağmur Taku'yu rahmini kesip, 46 yerinden bıçakladığı iddia edilen M.Ş., son sözünde yaşadığı pişmanlığı anlattı.

Bir sanatçı olarak binlerce kişinin önünde heyecanlanmadan konser verdiğini söyleyen M.Ş., "Fakat mahkeme heyetinizin huzurunda heyecandan konuşamıyorum. Çok pişmanım, istemeden oldu. Bu duruma düşmem çok aptalcaydı. Sizlere saygılar sunuyorum" dedi.

Cinayetin ardından Ankara'da yakalanan M.Ş., ilk duruşmada, "Yağmur Taku ile beş yıldır birlikte yaşıyoruz. Bir oğlumuz dünyaya geldi. Olay günü alkolün etkisiyle tartıştık. Bana babamla cinsel ilişkiye girdiğini, oğlumun babasının da babam olabileceğini söyledi. Çılgına döndüm. Sonra ne yaptığımı bilmiyorum. Kafasına bira şişesiyle vurdum. Rahmine bıçak soktum. Sonra da kaçtım" şeklinde ifade vermişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 13:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?