6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Oğlunu okutmak uğruna öldü

BURSA'DA MAKARA FACİASI

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde emekli olmasına rağmen üniversitedeki oğluna destek amacıyla çalışan 64 yaşındaki inşaat işçisi, 3. kata malzeme çıkardığı makaranın kopması sonucu düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay Muradiye Mahallesi Yağhane Sokak üzerindeki 3 katlı bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Lütfü Özkan (64), apartmanın çatı katına malzeme çekmek için çalışmaya başladı. 3 inşaat işçisi ile birlikte makara ile çatıya tahta çeken Lütfü Özkan, makara demirlerinin yerinden sökülmesi ile çatı katından zemine çakıldı. Özkan olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

KARDEŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay sonrasında acı haberi alan Lütfü Özkan'ın kardeşi İbrahim Özkan ise ağabeyinin kaza geçirdiği olay yerine geldi. Ağabeyinin ölüm haberini alan İbrahim Özkan gözyaşlarına boğuldu. 23 Nisan Cuma günü de memleketinde ağabeyi Refik Özkan'ın vefatı ile sarsılan İbrahim Özkan ikinci şoku yaşadı. Bir süre önce eşini kaybeden ve üniversitede okuyan bir oğlu olduğu için emekli olduğu halde çalışmaya devam eden Lütfü Özkan'ın 3 çocuk babası olduğu ve oğullarından birisinin İzmir'de üniversitede okuduğu, birinin de vatani görevini yapmak için Ankara'da olduğu belirlendi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Özkan'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı.

 
BURSA'DA MAKARA FACİASI
BURSA'DA MAKARA FACİASI
BURSA'DA MAKARA FACİASI
BURSA'DA MAKARA FACİASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 18:58:47
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 19:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?