6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Oğlunun ilk dersini izledi

YALÇINBAYIR'IN AKADEMİK SEVİNCİ

Eski Devlet Bakanı Ertuğrul Yalçınbayır, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Uzm. Dr. olan küçük oğlu Özgür Yalçınbayır’ın akademisyenliğe ilk adımı sayılan “ilk ders”ini heyecan ve gururla izledi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzman doktor olarak görev yapan Özgür Yalçınbayır, “yardımcı doçent”lik öncesi “ilk ders”ini öğretim üyelerinden oluşan jürinin önünde verdi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Kılıçturgay’ın da izlediği dersin sonunda Dr. Özgür Yalçınbayır sebebiyle alkışlandı.

Dekan Prof. Dr. Kılıçturgay, göz hastalıkları anabilim dalının dışarıdan bakanlar için bir mühendislik dalını andırmasına rağmen, Dr. Özgür Yalçınbayır’ın konuyu her kesimin kolaylıkla anlayabileceği şekilde anlatmayı başardığını belirterek tebrik etti.

Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özmen, Dr. Özgür Yalçınbayır’a cübbesini giydirerek akademik hayatında başarılar diledi. Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılarından Ertuğrul Yalçınbayır da, eşi Ulviye Hanım, inşaat mühendisi olan büyük oğlu Selçuk Yalçınbayır ve küçük gelini Şeyda ile birlikte Tıp Fakültesi amfisinin üst sıralarında oturarak, Uzm. Dr. Özgür Yalçınbayır’ın ilk dersini dinledi. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Ertuğrul Yalçınbayır, yardımcı doçent olan oğlunu tebrik etti.

YALÇINBAYIR'IN AKADEMİK SEVİNCİ
YALÇINBAYIR'IN AKADEMİK SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 13:41:00
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 13:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?