4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Öğrencilerden başkana madalya

Nedim Öztan İlköğretim Okulu öğrencisi Öykü Esra Yıldırım ve Zeynep Taşkesen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e okullarına yaptığı hizmetlerden dolayı madalya vererek teşekkür etti.

29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesinde Nilüfer’in tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önceki akşam Karaman ve Esentepe Mahalle ziyaretlerinde bir sürprizle karşılaştı. Nedim Öztan İlköğretim Okulu 6 B Sınıfı öğrencisi Öykü Esra Yıldırım ve Zeynep Taşkesen, okullarının bahçe düzenlemesini ve oyun alanını yaptıran Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e madalya vererek teşekkür ettiler.

Okul bahçesinde daha önceleri çamurda oynamak zorunda kaldıklarını söyleyen iki öğrenci Öykü Esra Yıldırım ve Zeynep Taşkesen, “Okulumuzun bahçesini yapan ve yeni oyun üniteleri ile oturma bankları yerleştiren Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Artık üstümüz pislenmiyor ve yorulduğumuzda oturabileceğimiz yerler var. Ayrıca Başkanımız sayesinde Nilüfer’deki bazı yerleri gezme ve görme imkanı bulduk. Bunun için başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Ayrıca Başkan Mustafa Bozbey’den Eğridere Parkı’na Atatürk Heykeli Bursa Nutku’nun yapılmasını isteyen öğrenciler, son olarak da Nilüfer Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından Çanakkale’ye gerçekleştirilen tarihi gezilere katılmak istediklerini belirttiler. Bu arada Barış Yıldırım adlı bir vatandaş da Başkan Mustafa Bozbey’e Karaman ve Esentepe mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı plaket vererek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 21:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?