3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Öğrencilerden örnek kampanya

Bursa'da Özel Kültür Okulları öğrencileri başlattıkları '1 YTL'ye bilgisayar' kampanyası çerçevesinde ihtiyacı olan bir okula bilgisayar hediye etti. 

Her ay kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralarla düzenlenen kampanya çerçevesinde ihtiyacı olan okullara bilgisayar hediye eden Özel Kültür Okulları öğrencileri bu ay ki bilgisayarı Şirinevler İlköğretim Okulu'na verdi. 

Hediyelerini teslim etmek üzere Kültür Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Sırakaya ve beraberindeki öğrenciler, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Şirinevler İlköğretim Okuluna, ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerin kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralar ile alınan bilgisayarların, kardeş okullara hediye edilmesiyle öğrencilere küçük tasarruflar ile neler yapılabileceğini göstermeyi hedeflediklerini belirten Sırakaya, "3 yıl önce başlattığımız kampanyaya öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük ilgi gösterdi. Bu kampanya ile öğrencilerimize paylaşımın ne kadar önemli ve faydalı olduğunu göstermeyi planlıyoruz. Öğrencilerin aktif bir şekilde rol aldığı bu kampanyanın, kişisel gelişimlerinde de önemli bir rol üstlendiğini düşünüyoruz" dedi. 

Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şevket Bağcadurmuş ise öğrencilerin bu davranış ile büyüklere örnek olduğunu belirtti. Bağcadurmuş, öğrenciler ve okullar arası sergilenen bu dayanışmanın eğitimde kalitenin artırılması adına da önemli bir adım olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 12:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?