3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Öğrencilerin buz pateni keyfi

Özel Kültür Okulları, öğrencilerine buz pateni imkanı sunuyor. Öğrenciler, okulda açılan pistte buz pateni öğrenme imkanına kavuştular.

Hafta içi etkinlik saatlerinde oluşturulan program dahilinde buz pateni yapmayı öğrenen Kültürlü öğrenciler, bedensel ve zihinsel gelişimlerinin desteklendiği spor aktivitelerinde eğlenceli vakit geçirme fırsatını da elde ediyor. Öğrencilerin tüm sportif aktiviteleri özgürce yapabilmelerinin fiziksel ve zihinsel olarak rahatlamasına ve gelişmesine katkıda bulunduğunu ifade eden Özel Bursa Kültür Okulları Okul Müdürü Orhan Karakoç , “Birinci kademe öğrencilerine yönelik olarak uygulanan buz pateni etkinliğinde, öğrencilerimiz yılsonunda hazırladıkları buz pateni dans gösterileri ile öğrendiklerini sergileyerek aileleri ve öğretmenleriyle paylaşıyorlar” dedi.

Düzenlenen sportif faaliyetlerle, öğrencilere bireysel yeteneklerinin geliştirilmesinin yanı sıra takım disiplinine en iyi şekilde adaptasyonun hedeflendiğini vurgulayan Karakoç şunları kaydetti: “Bireysel yeteneklerin geliştirilmesinin yanında, paylaşım ve empati gibi duygu ve davranışların geliştirilmesini amaçlıyoruz. Etkinliklerimiz, bireysel yeteneklerinin ve beraberinde özgüven duygularının gelişimini sağlayacak şekilde planlanarak düzenleniyor. Ayrıca sportif faaliyetleri gerçekleştirirken öğrencilerimizin günlük çalışmalarını da dengeliyoruz”

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 15:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?