6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Okul önünde kavga

OKUL ÖNÜNDE KIZ KAVGASI

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir lise önünde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada, 3 kişi 15-20 kişilik kalabalık grup tarafından darp edildi. Yaralılar ve öğrenciler olay yerinden kaçarken, polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Edinilen bilgiye göre kavga, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre 15-20 kişilik öğrenci grubu, okul önünde bekleyen 3 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, 3 kişi 15-20 kişilik grup tarafından darp edildi. İki grup da çevredeki vatandaşların ve öğrencilerin olaya müdahale etmesi üzerine ayrılarak olay yerinden kaçtı.

Diğer yandan okul önünde yaşanan bıçaklı kavganın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis kaçan öğrencilerin izine ulaşmak için caddelerde devriye gezdi. Olayı gördüğü ileri sürülen öğrenciler ise polise ifade verdi. Bir öğrenci kavganın büyük olduğunu belirterek, "Vatandaşlar müdahale etmese bıçaklama olacaktı. Bir kişinin kafasını asfalta vurdular. Sonra yaralılar da öğrenciler de kaçtı" diye konuştu.

OKUL ÖNÜNDE KIZ KAVGASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 09:56:46
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 10:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?