6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Okul yolunda ölümden döndüler

BURSA'da bu sabah meydana gelen trafik kazasında, öğrencileri taşıyan servis aracı belediye otobüsü ile çarpıştı.

2'si öğrenci 7 kişinin yaralandığı kazada bacağı kırılan 13 yaşındaki Rümeysa Dayıoğlu isimli öğrenci araç içerisinde sedyeye konup bagaj kapısından güçlükle çıkartıldı. Öğrenciler okul yolunda yaşanan kazanın şokundan uzun süre kurtulamazken olay yerine gelen aileleri ise sinir krizi geçirdi.

 

Merkez Nilüfer İlçesi Bilginler Caddesi'nde bu sabah saat 06.30'da meydana gelen trafik kazasında, Süleyman Cura ilköğretim Okulu'na içerisinde bulunan 5 öğrenciyi öğrenci taşıyan Orhan Çeçen'nin (52) kullandığı 16 S 5110 plakalı servis aracı, virajı dönerken yağmur nedeniyle yolun kaygan oluşu yüzünden karşı yönden gelen Cezmi Özdemir'in (43) sürdüğü 16 M 00291 plakalı büyükşehir belediyesine ait Üçevler-Heykel seferini yapan 6-F cam numaralı otobüs ile çarpıştı.

Sürücülerin yaralandığı kazada, 13 yaşındaki Melek Keskin ve arkadaşı Rümeysa Dayıoğlu ile otobüste bulunan 28 yaşındaki Mehmet Çelik, 35 yaşındaki Metin Yayın ve 47 yaşındaki Recai Uysal hafif yaralandılar. Kazada bacağı kırılan Rümeysa Dayıoğlu'na ilk müdahale araç içersinde sağlık görevlileri tarafından yapıldıktan sonra çıkış kapısı açılmadığı için bagaj kapısından sedye ile omuzlarda güçlükle çıkartıldı. Yaralı öğrenciler Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken diğer yaralılar ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Öğrencilerin şokundan uzun süre kurtulamadığı kazayı duyan aileler koşarak geldikleri kaza yerinde sinir krizi geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

...
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?