3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Okulda esrara ilginç ifade!

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir ilköğretim okulunun tuvaletinde öğrencilerin esrar içtikleri yönündeki iddianın, "senaryo" çıktığı bildirildi. 

Tuvalette cep telefonuyla çekilen görüntülerde yer aldığı belirlenen 3 öğrencinin, kağıda sararak içtikleri şeyin esrar değil tütün olduğunu, görüntünün de "mizansen" olduğunu söyledikleri öğrenildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı, ilköğretim okulunun tuvaletinde esrar içtikleri yönündeki iddia üzerine, güvenlik güçlerinden, cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde yer alan 3 çocuğun ifadelerine başvurulmak üzere bu sabah savcılığa getirilmeleri talimatını verdi. 

F.Ç. (10), M.K. (15) ve M.A’nın (15), tuvalette kağıda sardıkları şeyin esrar değil, tütün olduğunu söyledikleri öğrenildi. Çocukların, olayın ’mizansen" olduğunu kaydettikleri belirtildi. Çocukların, görüntüde adı geçen öğretmenin, M.A’nın "Sorun yaşadığı bir öğretmen olduğunu, bu nedenle adını kullanmak suretiyle öğretmeni mağdur etmeyi amaçladıklarını" söyledikleri kaydedildi. 

Çocuklardan F.Ç. ailesine teslim edilirken, M.A. ve M. K’nin adliyeye sevk edileceği bildirildi
AA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 15:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?