4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Okullara spor malzemesi desteği

İnegöl Belediyesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti'nin görüşleri doğrultusunda spor malzemesi eksiği olan 40 okula malzeme desteği verildi.

Alınan spor malzemelerini okul idarecilerine teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "Belediyemiz eğitime verdiği destekle ön plana çıkmış bir belediyedir. Belediyemiz, okullara arsa tahsis ederken, okulların bakım ve onarımı, okulların çevre düzenlemesi, kırtasiye yardımı yapmaktadır.

Bu desteklerimizden biri okullara yaptığımız spor malzemesi desteğidir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyetinin de görüşünü alarak okullarımızda bir tespit yaptırdık. Beden eğitimi dersleri ve diğer spor faaliyetleri için malzeme ihtiyacı olan okullarımızı belirledik. Bu tespitlerimiz sonucunda 40 okulumuza spor malzemesi verme kararı aldık. İlk aşamada her okulumuza 2 voleybol topu, futbol topu olmak üzere toplam 80 voleybol ve 40 futbol topunu değerli eğitimcilerimize teslim ediyoruz. Umarım bir nebze de olsa okullarımızın spor malzemesi ihtiyacını karşılamış oluruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 12:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?