4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Öldürüp, mezarlığa gömdüler

Öldürdükleri genci eski bir mezara gömdüler

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yenice beldesinde, öldürdükleri gencin cesedini kazdıkları eski bir kabre gömdükleri ileri sürülen 3 kişi adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, İnegöl'e bağlı Yenice beldesinde 30 Ocak 2009 tarihinden beri kayıp olan Seyhan Zafer'in (24) cesedi, jandarma ekiplerinin araştırması neticesinde beldede bulunan mezarlığa gömülmüş olarak bulundu. Zafer, 30 Ocak Cuma akşamı 3 kişiyle birlikte görülmüş ve o tarihten itibaren kendisinden haber alınamamıştı. İnegöl ve Yenice jandarması, Seyhan Zafer'le beraber olduğu iddia edilen 3 kişiyi takibe aldı. E.K., R.Y. ve S.G. adlı zanlıların ifadelerine başvuran jandarma, şahısların itirafı sonucu Zafer'in cesedinin Yenice beldesindeki mezarlığa gömüldüğünü ortaya çıkardı. Ekipler, gencin cesedini zanlıların kazdığı eski bir kabirde buldu. Zafer'in, av tüfeğiyle sırtındın ve sağ yanından vurulduğu belirlendi.

R.Y., S.G. ve E.K.'nin kiraladıkları otomobilin bagajında kan izi bulunduğu, bu kan ile maktulün anne ve babasının kan örneklerinin aynı olduğu tespit edildi. Zanlıların, Zafer Seyhan'ı başka yerde öldürüp, otomobilin bagajına koyarak mezarlığa getirdikleri ve burada eski bir kabri kazarak gömdükleri öğrenildi. Cinayet zanlıları, jandarmadaki sorgularının ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 21:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nuri öztürk IP: 88.251.132.xxx Tarih : 9.03.2009 00:43:24

cani  bunlar