3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Bursa'da iflas ettiği için bunalıma girerek pompalı tüfekle arkadaşı ve akrabalarının dükkanlarını basarak 1 kişiyi öldürüp 5 kişiyi de yaraladığı iddia edilen hurdacının vurduğu bir kişi daha öldü. 

Edinilen bilgiye göre, 17 gün önce 26 yaşındaki N.K. işleri kötü gidince bunalıma girdi. Eşi ve 4 çocuğunu İstanbul'daki kayınvalidesine bırakan N.K., merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde kin beslediği Ramazan Soyiç isimli hurdacı arkadaşının işyerine geldi. Burada çalışan sekreterler Gül Uzcan (26) ve Vicdan Sönmez'i (36) göğsünden silahla yaraladı. N.K. daha sonra 300 metre ileride eniştesi olan Mehmet Şirin Saklı'nın işyerine giderek pompalı tüfek ve silahla ateş etmeye başladı. 47 yaşındaki enişte Mehmet Şirin Saklı, hurda deposunun yazıhanesinde hayatını kaybederken, maktulün 24 yaşındaki kardeşi Mehmet Musur Saklı vücudunun 5 yerine isabet eden mermilerle ağır yaralandı. İşyerindeki Nesim Asıltekin (35) ve zanlının kardeşi Ergün K. da kolundan mermilerle yaralandı. 

Şüpheli N.K. olaydan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olurken, ağır yaralı olarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Musur Saklı, bugün hayatını kaybetti. Olayla alakalı soruşturma başlatan savcılık, Saklı'nın cesedinin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmasına karar verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 16:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?