4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ölüm Bursa'ya girmeden yakaladı

Bursa'nın Kestel ilçesi yakınlarında bir otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu aynı aileden 2 kişi ölürken, 4 kişi de yaralandı. Ailenin Kayseri'den Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören çocuklarını görmek için Bursa'ya geldikleri öğrenilirken, kazaya otomobil sürücüsünün uyumasının yol açmış olabileceği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Kök ailesinin fertleri, Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören çocuklarını görmek için dün gece 700 kilometre uzaklıktaki Kayseri'den Bursa'ya hareket etti. Kayseri Şeker Fabrikası'nda çalışan Ali Kök'ün kullandığı 38 HS 362 plakalı otomobil, Bursa-Ankara yolunun 27. kilometresindeki Ümitalan rampasında sabah 06.20 sıralarında önünde seyreden İsa Akkurt idaresindeki 26 PK 416 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Sürücü Ali Kök (49) ve oğlu Ahmet Talka Kök (9) olay yerinde hayatını kaybederken; Mustafa Eren (12), Lamia (49), Orhan (42) ve Serpil Kök (35) yaralı olarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis ekipleri olay yerinde fren izine rastlamazken, sürücünün muhtemelen uyuyarak kamyona arkadan çarptığı ifade edildi. Cumhuriyet Savcılığı, kazayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?