4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ölüm durağında yine kaza!

ÖLÜM DURAĞINDA İKİNCİ KAZA

Bursa'da bayramda 5 kişiye mezar olan otobüs durağında bir kaza daha meydana geldi. 4 kişinin yaralandığı kazaya öfkelenen vatandaşlar, "Yolda beklesek daha az kaza olur herhalde" dedi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir yolu Küçük Sanayi Metro İstasyonu karşısındaki ölüm durağında bir kaza daha meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte asker eğlencesine çıkan 16 BJJ 49 plakalı otomobilin 25 yaşındaki sürücüsü Sinan A., bir başka aracın kendisini sıkıştırması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir servis aracına çarpmaktan son anda kurtulan otomobil, bayramda 5 kişiye mezar olan otobüs durağına girdi.

Yaralanan sürücü Sinan A., Serdar T., Talat T. ve Salih K. olay yerine çağrılan ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan ikinci kazaya öfkelenen vatandaşlar, "Böyle durak mı olur? Yolda beklesek daha az kaza olur. Yetkililer nerede? Sözde bu durakta inceleme yapıldı. Çözüm bulunmayacaksa, kazalar devam edecekse incelemeye yapmaya ne gerek var?" diye konuştu.

ÖLÜM DURAĞINDA İKİNCİ KAZA
ÖLÜM DURAĞINDA İKİNCİ KAZA
ÖLÜM DURAĞINDA İKİNCİ KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 10:38:00
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 17:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?