6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ölüm kalım savaşına yenik düştü

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ, 5 AY SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Bursa'da kaynak yaparken elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan genç, 5 ay süren ölüm kalım savaşına yenik düştü. Ailesinin yoğun bakımdaki doktor ve hemşirelerin hastaya gerekli özeni göstermediklerini iddia etmesi üzerine, savcılık soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, 27 Temmuz 2009'da merkez Yıldırım ilçesi Maltepe Mahallesi Yağız Sokak üzerindeki bir inşaatta meydana geldi. Plastik boruları ısıtarak kaynak yapmaya çalışan 26 yaşındaki Polat İzzet, plastik kaynak makinesinde olduğu iddia edilen elektrik kaçağı sebebiyle akıma kapıldı. İnşaat sahibi tarafından önce Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İzzet, daha sonra da Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olduğu için ziyaretine geldiği ailesinin sadece kameralardan görebildiği genç, aylardır süren ölüm kalım savaşına yenik düştü.

Gencin babası Selim İ. ise oğluna tedavi gördüğü dahiliye bölümündeki doktor ve hemşireler tarafından iyi bakılmadığını iddia etti. Savcılık, şüpheli bulduğu ölümle ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 14:05:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?