6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ölümüne bahşiş!

ÖLÜMÜNE BAHŞİŞ

Düğün konvoylarının korkulu rüyası bahşiş isteyen çocuklar, adeta ölümle dans ediyor. Seyir halindeki araçların önüne hiç korkmadan atlayan çocuklar düğün sahiplerini huzursuz ediyor.

Para almak için hayatlarını riske atan çocuklar düğün sahiplerini de mutlu günlerinde rahatsız ediyor. Düğün adetlerinden olan ''Yol ver parası'' çocuklar yüzünden insanları korkutan bir hale geldi. Seyir halindeki araçları zorla durduran çocuklar aldıkları parayla bir türlü yetinmiyor. Genelde grup olarak konvoyların önünü kesen gençler araçları durdurmayı başardıklarında trafik tıkanıyor. Verilen bahşişten bir türlü memnun kalmayan çocuklar konvoyun yolunu açmıyorlar.

Uzun süre çocuklarla yolu açmaları için pazarlık yapan düğün sahipleri de çocukları korkutup yolu açmak için araçları gençlerin üzerlerine sürünce, sonucu ağır olabilecek tehlikeler yaşanıyor. Arabalara karşı direnen çocuklar ezilme tehlikesi yaşıyor. Özellikle nikah salonları ve düğün balonlarına yakın yerlerde pusuya yatan bu çocuklara bir an önce bir çare bulunması bekleniyor.

ÖLÜMÜNE BAHŞİŞ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 10:36:02
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 13:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?