2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Omuz atma kavgası : 2 yaralı

Bursa'da işten dönen 2 genç, pazarda kaynamış mısır satan kişiler tarafından 'omuz atma' meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrası bıçaklandı. Polis, bıçaklanan gençlerin arkadaşı olan genç kızın ifadesine başvurup, firar eden bir mısırcının el arabasına el koydu.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Reyhan Mahallesi Yeni Yiğit Caddesi üzerinde meydana geldi. Reyhan Pazarında kuruyemiş satan Selami Cihan A. (19), arkadaşı Kadir D. (19) ve 17 yaşındaki kız arkadaşları S.M. iş dönüşü evlerine giderken, pazarda el arabasıyla mısır satan kişilerle omuz atma meselesi yüzünden tartıştılar. Mısırcının el arabasını gençlerin üzerine doğru sürmesi sonucunda başlayan tartışma büyüdü. Kimliği belirlenemeyen mısırcı genç ve yanındaki arkadaşları önce kazandaki sıcak suyu, iki gencin yüzüne attı. Daha sonra 2 genç bıçakla karın ve bel bölgesinden yaralandı. Olaydan sonra kanlar içerisinde bir apartmanın önüne yığılan gençler, kız arkadaşı aracılığıyla çevreden yardım istedi.

Olay yerine gelen polis, bir yandan S.M.'nin ifadesine başvururken, diğer yandan kan kaybeden gençlere yaraya nasıl müdahale yapılacağını gösterdi. Olayı anlatan yaralı 2 genç Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mısır arabalarını bırakıp kaçan 16-20 yaş grubundaki 4 kişiyi yakalamak için polis araştırma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 10:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?