3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Omuz atma kavgası: 8 yaralı

Bursa'da bir restoranda omuz atma meselesi yüzünden 6 kişilik grup ile mekan sahipleri ve garsonlar arasında çıkan bıçaklı kavgada 2'si ağır 8 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Selçukbey Mahallesi Profesör Tezok Caddesi üzerindeki bir restoranda alkol alan E.K. (21), D.Ö. (19), A.Ü. (19), R.Ü. (19), A.K. (21), ve H.B. (25), masalarına çağırdıkları bayanın masadan erken ayrılması üzerine işyeri çalışanları ile tartışmaya başladı. Restoranda tabak kıran grup içerisinden bir şahıs, hesabı ödeyip dışarıya çıktığı sırada işyeri sahibinin oğlu V.S. (22) ile S.Ç. (41) ve E.K. (18) isimli 2 garsonla kavga etmeye başladı. 

Kavgaya müşteri olan diğer grup da karışınca ortalık kan gölüne döndü. Kalbinden bıçaklanan D.Ö. ile karın boşluğundan yaralanan E.K. 112 ambulansı ile Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan diğer yaralılar A.Ü., R.Ü.,V.S., Ş.Ç., A.K., H.B., ve E.K. tedavileri yapıldıktan sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yapılan sorgulamanın ardından olaya karıştığı belirlenen 9 şahıs adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 16:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?