4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Önce darp, sonra iş teklifi

ÖNCE DARP ETTİLER, SONRA İŞ TEKLİFİNDE BULUNDULAR

Bursa'da 2 arkadaş, yolda yürüdükleri sırada tanımadıkları 3 kişinin saldırısına uğrayarak hastanelik oldu. Gözaltına alınan zanlılardan biri, şahıslara şikayetçi olmamaları için iş teklifinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, Atatürk Caddesi Devlet Tiyatrosu önünde meydana geldi. İşten dönen Levent Duran (29) ve Fahri Çalışkan, birlikte çay içmek için servisten inerek cadde üzerinde yürümeye başladı. İddiaya göre N.Ç., K.U. ve E.K. isimli şahıslar, ortada hiçbir sebep yokken 2 arkadaşa saldırdı. Polis ekiplerine sığınan Levent Duran ve Fahri Çalışkan'ın ifadeleri doğrultusunda zanlılar gözaltına alındı.

Karakolda zanlılardan N.Ç., "Benim fabrikam var. Şikayetçi olmazsanız orada size iş veririm" dedi. Ancak 2 arkadaş şikayetlerinden vazgeçmedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 11:45:05
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 12:50:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necati şaşmaz IP: 78.177.92.xxx Tarih : 19.06.2011 17:55:35

 Görgü şahidi ve bu saldırının takipçisi olarak, ilkolkul mezunu işadamı Nedim Çelik ve arkadaşlarının hapis cezası ile cezalandırıldıklarını bildirmekten onur duyarım.Mahkemede Nedim Çelik, hakime ben zenginim, fabrikalarım, arabalarım, bankada paralarım var, vergi rekortmeni şerefli onurlu bir insanım bana ceza vermeyin diyerek hakime neredeyse cinnet geçirtmiştir.Bu da demek  oluyorki, bu ülkede zenginlerin hukukun üstünde yeri vardır, istediğim herkeze, herşeye zarar verme hakkım var demeye getirmiştir Nedim çelik.Nedim çelik,  avukatı ve AKP Bursa il başkanı aracılığı ile iş ve para teklifinde bulunmuştur. Ancak Mağdurlar bunu kabul etmemiştir.Mağdurlar bu tip magandalara karşı haklarını hukuk önünde aramaya devam edeceklerdir ...