6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Önce gasp sonra tecavüz

PENİSİYLE GASP YAPTI

Bursa'da gece yarısı yolunu kestiği kadını penisiyle korkutup, çantasını gasp ettikten sonra tecavüz ettiği iddia edilen zanlı, yüzden fazla güvenlik kamerasını inceleyen polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Mahallesi'nde meydana geldi. Bir mağazada tezgahtarlık yapan 29 yaşındaki G.K, arkadaşları ile sabah saat 05.00'a kadar bir gece kulübünde eğlendi. Ardından alkollü bir şekilde evinin yolunu tutan G.K., söz konusu yerde 5 ayrı suçtan kaydı bulunan 28 yaşındaki H.Ö.'nün saldırısına uğradı. Alkollü kadını zorla boş bir inşaata sürüklemeye çalışan H.Ö., penisini çıkarıp tecavüzle korkuttuğu kadından çantasını vermesini istedi. Yaşadıkları karşısında şoke olan G.K., kendisini salıvereceğine inandığı şüpheliye içinde kredi kartı ve 100 lira para bulunan çantasını uzattı. Fakat çantayı almakla yetinmeyen H.Ö., gözyaşlarına boğulan kadına tecavüz ettikten sonra kaçtı.

Polis, akıllara durgunluk veren olayla alakalı soruşturma başlattı. Olayı aydınlatmak için polis ekipleri bölgedeki 100'den fazla güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde şüphelinin gasptan önce cadde üzerinde turladığını gören ekipler alarma geçti. Sabıkalı olduğu için kimliği kısa sürede belirlenen zanlı, polis tarafından evine yapılan şok baskınla yakalandı. Mağdure, kendisine tecavüz eden kişinin şüpheli H.Ö. olduğunu teşhis etti. DNA örnekleri alınan şüpheli, "gasp ve tecavüz" suçundan sevk

edildiği adli makamlarca tutuklandı.

PENİSİYLE GASP YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 12:09:00
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 15:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?