6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Önce tecavüz ettiler sonra sattılar

SEVGİLİNİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Bursa'da evden kaçan küçük yaştaki sevgililerine uyuşturucu içirip tecavüz ettikten sonra spreyle bayıltarak başka erkeklere pazarladıkları iddia edilen 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, merkez Osmangazi ilçesindeki evlerinden kaçan 14 yaşındaki ilköğretim öğrencileri P.A., T.A. ve Ş.E., bir süre sonra geri döndü. Fakat küçük kızların boyunlarındaki morluklardan şüphelenen aileleri, hemen durumu polise bildirdi. Kızların, sevgililerinin kendilerine uyuşturucu verip tecavüz ettiklerini ve daha sonra da spreyle bayıltıp başka erkeklere pazarlandıklarını itiraf etmesi, polisi bile dehşete düşürdü. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Küçük kızlarla ilişkiye girdikleri iddia edilen erkek arkadaşları A.A. (20), T.Ş. (20) ve Y.K. (23), evlerine yapılan şok baskınlarla yakalandı.

Operasyonu derinleştiren ahlak polisi, spreyle bayıltılan küçük kızlarla para karşılığı ilişkiye girenleri de yakalamaya çalıştı. Ardı ardına yapılan baskınlarla yaşı küçük kızlarla para karşılığı ilişkiye girdikleri öne sürülen M.T. (36), G.Ş. (20), İ.A. (19), F.Y. (48) ve astsubay emeklisi 70 yaşındaki O.B. gözaltına alındı.

Erkekliğinin uyanmadığını ifade eden 70'lik dede, "Bir şey yapmadım. Ben onları dedevari sevdim" diyerek kendini savundu. Küçük mağdurlar ise, O.B.'nin kendilerini kucağına oturtup öptüğünü ileri sürdü.

Küçük kızlara önce tecavüz edip, ardından da başka erkeklere pazarladığı iddia edilen 3 genç Sevgililer Günü'nde "küçük yaştaki kızı alıkoymak, fuhuş yaptırmak ve cinsel istismar" suçlarından, diğer 5 zanlı ise "küçük yaştaki kızın cinsel istismarı" suçundan adliyeye sevk edildi. Kızlarla ilişkiye girdikleri belirlenen 10 kişinin daha arandığı öğrenildi.

SEVGİLİNİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
SEVGİLİNİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 11:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?