4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Online randevu sistemi başladı

ZÜBEYDEHANIM DOĞUMEVİ'NDE ONLİNE RANDEVU SİSTEMİ BAŞLADI

Bursa Zübeydehanım Doğumevi'nde online randevu sistemi ve laboratuar sonuçlarının internet üzerinden yayınlanması başladı.

Bursa´da yaklaşık 30 yıldır Güney Marmara'ya hizmet veren Zübeydehanım Doğumevi, teknolojik yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Zübeydehanım Doğumevi, internet sitesinde doğum, gebelik, kadın hastalıkları ve diyet gibi birçok konu başlığıyla bayanları ve ailelerini bilgilendiren, hastaların yoğun ilgi ile takip ettiği doktor çalışma listesini yayınlanlarken, online randevu alma ve laboratuar sonuçlarının gösterilmesini hizmete sundu.

Başhekim Şeref Nişancı, teknolojik yeniliklere her zaman açık olduklarını belirterek, internet sitesi sayesinde hasta ve yakınlarına merak ettikleri her konuda hızlı ve güncel bilgiler vermeyi hedeflediklerini kaydetti. Nişancı, "Her poliklinikte 30 kişilik online randevu alabilme imkanını sunduk. Bu sayı hizmete girecek 6 ilave poliklinikle artacak. Online randevu sisteminde hastalarımız kolaylıkla istedikleri saate sıra alabilecek. Aldıkları randevu tarihinin saatinden önce hastanemize gelip hasta tanıtım kartlarını randevu aldıkları doktorun ofisinden geçirip onaylatması gerekiyor. Aksi takdirde randevu alınan tarih ve saat iptal olabilir" dedi.

Nişancı diğer hizmetleri hakkında da bilgi vererek, "İnternet sitemizde kadın hastalıkları ve doğumla ilgili bilgiler dışında hastanemizle alakalı merak edilen birçok konuya da görsel olarak açıklık getiriyoruz. Ayrıca takipli hastalarımız, hangi doktorumuzun hangi gün hangi poliklinikte görevli olduğunu site üzerinden görebiliyor. Hastanemiz ve hizmetlerimizle alakalı herşeyi www.zhd.gov.tr adresinden takip edilebilir" diye kaydetti.

ZÜBEYDEHANIM DOĞUMEVİ'NDE ONLİNE RANDEVU SİSTEMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 09:47:03
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 12:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?