4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Öpücüklü kapkaççılar

Bursa'da, yol kenarında taksi bekleyen bir kadını öptükten sonra omzundaki çantasını çalarak kaçtığı ileri sürülen şahıs ve olay sırasında otomobili kullanan arkadaşı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ortabağlar Mahallesi'nde birlikte yaşadığı arkadaşıyla tartışan Ayşegül O. (31), dün gece evden ayrılıp Ankara Caddesi'ne yürüyerek Yavuz Selim Mahallesi DSİ Bölge Müdürlüğü önünde taksi beklemeye başladı. Bir süre sonra A.Y.'nin (31) kullandığı 16 LP 846 plakalı otomobil genç kadınının yanına yaklaştı. Otomobilden inerek Ayşegül O.'nun yanına giden E.G. (31), genç kadını gidecekleri yere götürebileceklerini söyledi. Ayşegül O.'nun teklifi kabul etmemesi üzerine, zanlı E.G. zorla
öptüğü genç kadının omzundaki çantasını alarak kaçtı. Ayşegül O., olayın hemen ardından polisi arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine polis zanlılardan taksi şoförü A.Y.'yi gözaltına aldı. Zanlının olayla ilgisi olmadığını, çantayı E.G.'nin çaldığını söylemesi üzerine bu kişi de polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların içindeki 90 TL'yi alarak çantayı yol kenarına attıkları öğrenildi. İfadeleri alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 17:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?