3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Orhangazi AKP seçim bürosu açıldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Ak Parti'nin seçim bürosu törenle açıldı.

29 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz ile yola devam kararı alan Ak Parti'de aday tanıtım ve seçim bürosu açıldı.

Ak Parti milletvekilleri Sedat Kızılcıklı, Mehmet Ocakden ve Ali Kul'un yanı sıra İl Başkanı Sedat Yalçın ve İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı'nın da katıldığı seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, 2004 yılı seçimlerinden önce açıkladıkları seçim beyannamelerinde yer alan hizmetlerin kat ve kat fazlasını hayata geçirdiklerini dile getirdi.

İl Başkanı Sedat Yalçın ise, Ak Parti iktidarının hem Türkiye'de hem de mahalli yönetimlerde yepyeni bir anlayışla halk için hizmet ürettiğini söyledi. Yalçın, Ak Parti'nin Türkiye'de yepyeni bir model ortaya koyduğunu ve siyasetin tamamen hizmet üretme sanatı haline geldiğini Türk halkına ispatladığını ifade etti.

Milletvekilleri Ali Kul, Mehmet Ocakden ve Sedat Kızılcıklı'nın yaptıkları konuşmaların ardından İl Başkanı Sedat Yalçın Orhangazi'ye bağlı 5 beldenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Tören sonunda Ak Parti'ye yeni üye olan 1077 kişi adına Hakkı Pehlivan isimli vatandaş bir konuşma yaptı.

Pehlivan, Ak Partiy'e üye olmasında Başbakanın önceki akşam Davos'ta İsrail Başbakanına verdiği tarihi dersin etkili olduğunu ifade etti. Partiye yeni üye olan 1077 kişiye ait üye formlarının yer aldığı dosyalar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Aydın'a teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 20:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?