3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Orhangazi Belediyesi'nden eğitime destek

Bursa'da, Orhangazi Belediyesi tarafından yapılacak olan Eğitilebilir Çocuklar Okulu ve İş Okulu'nun protokolü düzenlenen törenle imzalandı. 

Bursa Valiliği'nde yapılan imza töreninde Orhangazi Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, Kaymakam Ertan Peynircioğlu ve İl milli Müdürü Reşat Kumbasar hazır bulundu. Bursa Valisi Nihat Canpolat yaptığı konuşmada, Orhangazi'de mahalli idarelerden çok destek gördüklerini belirterek, "Bir yerde hizmet edilecekse tüm birimler birlikte hareket etmeli. Bu önemli okulun yapımında destekte bulunan belediyeye minnet duyuyoruz. Bu okul ilçeye çok faydalı olacak. İş ve mesleki anlamda verilecek eğitimle birçok kişi meslek sahibi olacak. Umarız okulun açılışını belirlenen sürede yaparız" dedi. 

Orhangazi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise yaptığı konuşmada, ilçede yapılan çalışmaların hızla tamamlandığını ifade ederek, yapılan çalışmaların herkese örnek olması gerektiğini belirtti. 

Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz da okul hakkında teknik bilgiler vererek, 2009 yılında okulu teslim edeceklerinin sözünü verdi. 250 öğrenci kapasiteli 3 bin 200 metrekare alana 3 katlı yapılacak okulda spor tesisleri, idari birimlerin yanı sıra birçok eğitim atölyesi bulunacak.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2007 Çarşamba 14:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?