4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Orhangazi Belediyesi'ne kalite belgesi

Orhangazi Belediyesi'nin 2006 tarihinden bu yana yürüttüğü ISO 9001:2000 çalışmaları sona ererken, belediye kalite belgeyi almaya hak kazandı.

Orhangazi Belediyesi, yapılan törenle, ISO 9001 2000 kalite belgesini aldı. Belediye Nikah Salonu'nda yapılan törene Gemlik Kaymakamı ve Orhangazi Kaymakam Vekili Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Aydın, Serinol Yönetim Danışmanlığı yetkilileri, TQS firması yetkilileri bBelediye personeli ve bazı oda, dernek başkanları iştirak etti.

Kaliteyi ve kurumsallaşmayı göreve geldiği günden bu yana önemsediğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Korkusuz, "Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana kaliteyi önemseyen bir anlayışla çalışıyoruz. Orhangazi halkına daha iyi hizmet edebilmek adına bu bizler için çok önemli yaklaşık üç yıldır üzerinde çalıştığımız kalite yönetimini belgelemenin sevincini yaşıyoruz. Orhangazi kabuğunu kıran bir yer olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Amacımız daha kurumsal daha kaliteli bir hizmettir. Orhangazi Belediyesi beş yıllık süreç içersinde yakaladığı kaliteli yönetim biçimini belgelemiş oldu" dedi.

Kalite yönetimi eğitimlerine katılan belediye personeline sertifikaları verilirken, belediye girişindeki göndere ISO 9001:2000 kalite bayrağı çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 13:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?