6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Orhangazi kahreden kaza!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir yolcu otobüsünün de karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Önüne çıkan araca çarparak takla atan otomobilin yaralı sürücüsü, babasının araçtan fırlayıp ölmesini, annesinin ise ölmeden önceki son dakikalarını çaresizlik içinde seyretti.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Orhangazi-Bursa kara yolu Çeltikçi mevkiinde bulunan yat fabrikasının önünde meydana geldi. Fatih Kürek (31) idaresindeki 34 FV 8573 plakalı otomobil, Bursa istikametine seyir halindeyken yat fabrikasının karşısındaki kavşaktan dönmek istedi. Bu sırada, Ali Rıza Erin (45) idaresindeki 77 DA 843 plakalı otomobil, kavşaktan dönen araca çarptı. Kazaya İlhami Ataş (55) idaresindeki 16 KN 308 plakalı yolcu otobüsü de karıştı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulup takla atan Ali Rıza Erin idaresindeki otomobil, hasta ziyareti için fabrikadan izin alarak minibüs bekleyen Ahmet Çağlayan'a da (26) çarptı. 2 otomobil ve bir otobüsün karıştığı kazanın ardından olay yeri savaş alanına döndü.

Sürücü Ali Rıza Erin'in babası 74 yaşındaki Güner Erin, araçtan yaklaşık 20 metre ileriye savruldu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ali Rıza Erin ve ön koltukta oturan eşi Nihal Erin (42) ile yaya Ahmet Çağlayan yaralandı.

Yaralı sürücü Ali Rıza Erin, araçtan fırlayan babası Güner Erin'in ölümüne ve arka koltukta sıkışan annesi Mücella Erin'in (73) son dakikalarına şahitlik etti. Genç adam, yanında yaralı halde şoka giren eşini de teselli etmeye çalıştı.

Kaza sonrası olay yerine Orhangazi, Gemlik ve Yalova'dan ambulanslar sevk edilirken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yolcu otobüsünde yaralanan olmazken, yolcular başka bir araçla gidecekleri yere gönderildi.

Minibüs beklerken takla atan aracın çarpmasıyla yaralanan Ahmet Çağlayan ise yaklaşık 15 dakika Yalova'dan gelecek ambulansı bekledi. Mesai arkadaşları yerde kanlar içinde yatan Çağlayan'ı üzerine battaniye ve şemsiye tutarak yağmurdan korumaya çalıştı.

BURSA'DA KAHREDEN KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
BURSA'DA KAHREDEN KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
BURSA'DA KAHREDEN KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
 
BURSA'DA KAHREDEN KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
BURSA'DA KAHREDEN KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 17:12:04
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 18:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?