4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Orhangazi'de baca faciası!

BURSA'DA BACA FACİASI: 1 ÖLÜ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybederken, 3'ü polis 6 kişi dumandan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 01:00 sıralarında Muradiye Mahallesi'nde bir apartmanın en üst katında oturan Halil Güler'in dairesinde yangın çıktı.

Eşi Meliha ve kızları Mehtap (17) ve Meltem (12) ile birlikte uyuyan Halil Güler (45), gece yarısı evden gelen yanık kokusuna uyandığında oturma odasında koltukların alev aldığını gördü. Güler bağırarak komşularından yardım istedi. Ailenin imdadına koşan vatandaşlar, önce Halil Güler'in eşi Meliha Güler ile çocukları Mehtap ve Meltem'i dışarı çıkardı.

Komşuları ile birlikte evindeki yangına hortumla müdahale eden taşlama atölyesi işçisi Halil Güler, bir süre sonra dumandan etkilenerek yere yığıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halil Güler hayatını kaybetti.

Soba bacasından düşen kor sebebiyle çıkan yangına itfaiye gelene kadar hortumlarla müdahale etmek isteyen 3 polis memuru da dumandan etkilendi. Polis memurları ile dumandan etkilenen Meliha, Mehtap ve Meltem Güler hastaneye kaldırıldı.

Yangın itfaiyenin müdahalesiyle güçlükle söndürülürken, Halil Güler'in ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Anne Fatma ile baba Yusuf Güler, evlatlarının öldüğünü öğrenince hastanede sinir krizi geçirdi. Güler'in zehirlenmeye dayalı kalp krizinden öldüğü sanılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BURSA'DA BACA FACİASI: 1 ÖLÜ
BURSA'DA BACA FACİASI: 1 ÖLÜ
BURSA'DA BACA FACİASI: 1 ÖLÜ
BURSA'DA BACA FACİASI: 1 ÖLÜ
BURSA'DA BACA FACİASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 14:01:03
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 20:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?