6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ormanda çifte infaz

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Gökçeören köyünde, dün ormanlık alanda bulunan kadın cesedinden sonra bugün de bir erkek cesedi ortaya çıktı.

Gökçeören köyü Sarnıçbaşı mevkiinde dün bir çoban tarafından bulunan 30 yaşlarındaki kadın cesedinin 2 kilometre uzağında, Kavala mevkiinde bu defa erkek cesedi bulundu. Sabah tarlasından dönen Hüseyin D, yol kenarında hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. Hüseyin D, köyden arkadaşlarını da çağırarak cesedi kontrol etti. Şahsın başından vurulmuş olduğunu gören köylüler jandarmayı çağırdı.

Yapılan incelemede, üzerinden Murat Mert (36) kimliği çıkan şahsın, kadınla benzer şekilde kafasına tek kurşun sıkılarak öldürüldüğü anlaşıldı. Mert'in de dün bulunan kadın gibi tek ayakkabısının olmadığı görüldü. Yapılan ilk incelemede, Yıldırım ilçesinde ikamet eden Murat Mert'in adam yaralama, hırsızlık, sahte para suçlarından 3 sabıka kaydının bulunduğu, 2 olayla alakalı halen hakkında arama kararı olduğu öğrenildi.

Jandarma olayla alakalı geniş çaplı tahkikat başlattı. Şahısların geçen hafta sonunda bölgeye getirilerek infaz edildikleri tahmin ediliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 15:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?