6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ormanda fuhuş baskını

BURSA'DA ORMANDA VE ÇATI KATINDA FUHUŞA BASKIN

Bursa'da ormanlık alanlardaki kulübeler ile şehir merkezindeki iş yerlerinin bodrum ve çatı katlarında fuhuşa yer temin ettikleri ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ve Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yıldırım ve Gürsu ilçelerinde fuhuşa yer temin ettiklerini ileri sürülen şahısları teknik takibe aldı.

Zanlıların fuhuş yapmak isteyen şahıslara yer temin ettiğini ve otomobili bulunmayan şahısları bulundukları yerden alarak ormanlık alandaki kulubülere götürdükleri belirlendi. Zanlıların yaşları 19 ila 25 arasında değişen 6 kadını da 30 ile 250 TL arasında değişen fiyatlarla erkeklere pazarladığı öğrenildi.

Zanlıların ormanlık alanda tespit ettikleri 3 metruk kulubede fuhuş yapılmasına aracılık ettiği, ayrıca şehir merkezindeki iş yerlerinin bodrum ve çatı katlarını da bu iş için kullandırdıkları anlaşıldı.

Bunun üzerine operasyona start veren jandarma ekipleri, binlerce fuhuş olayına aracılık ettikleri belirlenen G.T (26), G.H (24) ve yaşı küçük bir şahsı gözaltına aldı.

Yapılan operasyonda ifadelerine başvurulan kadınlar ise binlerce erkekle yattıklarını, iş yerlerinin depolarında dahi cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti.

İfadesi alınan zanlılar, "organize olarak fuhuşa teşvik ve aracılık etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi. Zanlıların, "evlenme vaadiyle kandırdıkları küçük yaştaki kızlarla cinsel ilişkiye girmek" suçundan sabıkalı oldukları bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:21:01
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 16:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?