3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ormanda kimliği belirsiz ceset bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki ormanlık alanda çürümüş bir ceset bulundu.
İnegöl ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü Mezit Orman Şefliği sınırları içerisindeki Taraklı mevkiinde, Orman Muhafaza memurları tarafından parçalanmış ve çürümüş vaziyette bir ceset bulundu.

Orman içi yolda, yaklaşık 50 metrelik bir alana yayılmış vaziyetteki ceset parçalarının bir erkeğe ait olduğu tahmin ediliyor. Cesedin birkaç kemiği ve kafatasından başka bir şeyin kalmaması, kişinin uzun bir süre önce öldüğünü ve cesedinin vahşi havyanlar tarafından parçalandığını gösteriyor. Kalıntılardan, ölen kişinin ayağında lastik ayakkabı, üzerinde siyah eski bir pantolon ve pijamaya benzer bir gömlek olduğu anlaşıldı. Parçalanmış cesedi bulan orman muhafaza memurları durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine giden İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı kalıntılar üzerinde ve çevrede gerekli araştırmaları yaptı. Yaklaşık 50 metrelik alana yayılan ceset ve giyecek kalıntıları toplandıktan sonra ölüm sebebi ve kimliğinin tespit edilebilmesi için Bursa Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 19:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?