4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ormanda vahşi cinayet

Bursa'da ormanlık alanda otururken arkadaşının kafasını taşla parçalayan şahıs, emniyette kendine geldikten sonra "Ne yaptım ben" dedi.

Olay, Maksem Mahallesi Atatürk Köşkü üstünde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre S.H.D. (20), arkadaşı N.Y. (18) ile birlikte ormanlık alana giderek sohbet etmeye başladı. Ancak ikili arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.H.D., yerden aldığı taşla arkadaşı N.Y'nin kafasına vurmaya başladı.

Kanlar içinde yere yığılan gencin üzerinde zıplamaya başlayan S.H.D.'yi yoldan geçen bir vatandaş fark etti. Vatandaşın kendisini fark etmesi üzerine korkuya kapılarak kaçan S.H.D., bir süre sonra elinde taşla geri dönerek kendisini gören vatandaşa saldırdı. Güçlükle sakinleştirilen şahıs polis ekiplerine teslim edilirken, kanlar içinde kalan N.Y. ise Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan genç, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan S.H.D. ise, getirildiği emniyette olayı hatırlamadığını söyledi. Zanlı, kendine geldikten sonra "Ben ne yaptım" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 10:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?