3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Örnek alınacak eğitim kampüsleri

Bursa'daki eğitim kampüsleri Türkiye'ye örnek oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim Kampüsleri Yönetimleriyle ilgili çalışmalar Bursa'da gerçekleştirildi.

Ankara, Diyarbakır ve İzmir'den gelen üst düzey yöneticiler BTSO Eğitim Vadisi, Dörtçelik Eğitim Köyü ve İnegöl Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü'nü gezdiler.

2 gün süren geziye Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Temel, Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Hüseyin Acır ve Genel Müdür Yardımcısı Nejdet Özsoy, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkan ve Başkan Yardımcıları, Bursa İl Millî Eğitim Müdür Vekili Emin Fırat, Müdür Yardımcısı Nejmi Aydın ile Bursa-İzmir-Diyarbakır il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Heyet, çalışmaların ilk gününde Osmangazi BTSO Eğitim Vadisi, Yıldırım-Gürsu Dörtçelik Eğitim Köyü ziyaret ederek incelemeler yaptı. Ziyaretlerin ardından halen yapımı devam eden İnegöl H.Sevim Yıldız Eğitim Kampusu inşaatını da inceleyen heyet Tophane Endüstri Meslek Lisesine geçerek saat 14.30’da bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Fırat, Bursa'nın eğitimde son 5 yılda atağa geçtiğini, eğitim kampüslerinin hayırseverlerin desteğiyle mükemmel bir hale getirildiğini söyledi. Mevcut kampus yönergesinin de değerlendirildiği toplantıda, kampuslerde yapılan uygulamalar ve sorunlar değerlendirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?